banner913
banner932
banner1012

Cimnastikte dev şölen

banner1020

“1.Özgür Çocuk Cimnastik Şöleni “400 ‘ün üzerinde sporcu ve 1200 kişinin üzerinde seyircinin katılım ile dev bir şölene dönüştü

banner974
Cimnastikte dev şölen

banner971

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü ve K.K.T.C Cimnastik Federasyonu işbirliği ile gerçekleştirilen “1.Özgür Çocuk Cimnastik Şöleni “ yoğun bir katılım ile tamamlandı. 400 ‘ün üzerinde sporcu ve 1200 kişinin üzerinde seyircinin bulunduğu organizasyonda YDÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Tiryakioğlu, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nazım Serkan Burgul, KKTC İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars , Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan, Rekreasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hakan Atamtürk ve Federasyon Başkanı Hasan Sapsızoğlu hazır bulundu. Muhteşem gösterilerin sergilendiği organizasyonda genç yetenekler seyircileri büyüledi. Yaklaşık 3 saat yoğun bir program ile gerçekleştirilen gösteriler seyirciler tarafından da büyük bir ilgiyle izlendi. Organizasyona katılan kulüplere plaket ve teşekkür belgeleri Cimnastik Federasyon Başkanı Hasan Sapsızoğlu ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Tiryakioğlu tarafından takdim edildikten sonra şölen sona erdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.