banner913
banner932
banner1012

Cimnastik Şöleni hazırlıkları sürüyor

banner1020

1. Cumhuriyet Sensin Cimnastik Şöleni için hazırlıklar sürerken, başkan Hasan Sapsızoğluçocuklar için en iyisini yapmaya gayret ettiklerini söyledi

banner974
Cimnastik Şöleni hazırlıkları sürüyor

banner971

Hasan Sapsızoğlu başkanlığındaki KKTC Cimnastik Federasyonu yönetimi ilklere imza atmaya devam ederken, ilk kez düzenleyeceği 15 Kasım Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Cumhuriyet Bayramı kutlama şöleni hazırlıklarını sürdürüyor.

“1. Cumhuriyet Sensin Cimnastik Şöleni” 14 Kasım Perşembe günü 18:00 - 21:00 saatleri arasında Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Konu ile ilgili olarak KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu açıklama yaparken, çocuklar için en iyisini yapmaya gayret ettiklerini söyledi. Her faaliyette çıtayı daha da yukarıya çektiklerini de ifade eden Hasan Sapsızoğlu, sorunsuz bir şölen için yönetim kurulu olarak çalıştıklarını sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.