banner913
banner932
banner1012

Cenk, 10 Avrupa kulübünün radarında

banner1020

Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun performansıyla dikkat çekiyor. Bu sezon siyah-beyazlı formayla çıktığı 9 maçta 4 gol, 2 asistlik katkı yapan başarılı futbolcu, performansı ile Avrupa kulüplerinin transfer listesine girdi

banner974
Cenk, 10 Avrupa kulübünün radarında

banner971

Beşiktaş'ın başarılı forveti Cenk Tosun'un yıldızı parlamaya devam ediyor. Bu sezon 9 maçta 4 gol, 2 asist istatistiklerine ulaşan golcü oyuncu, özellikle Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekiyor.
Yıldız futbolcu gösterdiği performansla büyük umutlarla transfer edilen Alvaro Negredo'yu yedek bırakmayı başardı.
ALBAYRAK: "ŞU ANDA 10'A YAKIN KULÜBÜN ONUN İÇİN TEMASI VAR" 
Beşiktaş yöneticisi Metin Albayrak, Cenk hakkında "Önünde çok uzun yıllar var. Oynadıkça güzelleşiyor, attıkça kendisini buluyor. Şu anda 10'a yakın kulübün onun için teması var" dedi.
İngiliz ekibi Crystal Palace, transfer döneminde Cenk için 12.5 milyon pound teklif etmişti ancak ödeme planında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle transfer gerçekleşememişti.
Gittikçe yükselen form grafiğini milli takım maçlarında da yansıtan Cenk Tosun, Dünya Kupası Elemeleri'nde de 5 gole imza attı. 
Süper Lig kariyerinde 195 maça çıkan 26 yaşındaki futbolcu, 74 gol atıp, 31 gol pası verdi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.