banner913
banner932
banner1012

Buffon'dan şartlı emeklilik

banner1020

FIFA 2017 Yılın En İyileri Ödül Töreni'nde konuşan Buffon, "2018 Dünya Kupası'ndan sonra bırakıyorum. Devam etmem için tek olasılık, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmamız. O zaman FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nda görev yapmak için bir yıl daha oynarım" dedi

banner974
Buffon'dan şartlı emeklilik

banner971

Gianluigi Buffon, FIFA 2017 Yılın En İyileri'nde hem yılın en iyi kalecisi seçildi hem de yılın 11'ine girdi.
İtalya Milli Takımı ve Juventus'un yıldız kalecisi, ödül töreninde yaptığı konuşmada FIFA 2018 Dünya Kupası'ndan sonra futbolu bırakma kararını açıklarken devam etmesi için tek bir olasılık olduğunu belirtti.
Buffon, "Şu anda son sezonumu oynuyorum. Bu kararımdan kesinlikle eminim. Bir ya da iki yıl daha oynamak bugüne kadar yaşadıklarımın üzerine bir şey eklemez veya elde ettiklerimden bir şey götürmez. Bir yıl daha devam etmem için tek bir olasılık var; o da bu sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazanmamız. Bu durumda FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nda oynamak için 2018-19'da da oynarım" diye konuştu.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.