banner913
banner932
banner1012

BRTK bisikletçilerle şenlenecek

banner1020

BRT’ye ait ormanlık alanda, KKTC MTB Şampiyonası ve amatör sporcular için dağ bisikleti yarışı düzenlenecek

banner974
BRTK bisikletçilerle şenlenecek

banner971

KKTC MTB Şampiyonası 10 Eylül Pazar günü Kuzey Kıbrıs Bisiklet Federasyonu ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun işbirliğiyle düzenlenecek.

BRT’ye ait ormanlık alanda gerçekleşecek yarış BRT tarafından yayınlanacak. Federasyonun lisanslı sporcuları 6 farklı kategoride yarışacak olup, sonucunda kategorilere göre bu yılın MTB Şampiyonları belirlenecek. Yarış saat 8:30’da başlayacak.

Bu arada Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu ve Bisiklet Federasyonu işbirliğiyle 10 Eylül 2017 Pazar günü amatör sporcular için dağ bisikleti yarışı düzenlenecek.

Dereceye girenler ödüllendirilecek olup, tüm katılımcılara katılım belgesi verilecektir. Ödül töreni BRT tarafından yayınlanacaktır. BRTK alanında gerçekleşecek olan yarış saat 9:00’da başlayacak ve bisikletçiler, toplamda 6 km’lik, 3 tur atacaklar.

Katılım koşulları ise şöyle:

1) En az 11 yaşında olmak,

2) Dağ bisikletiyle yarışa katılmak,

3) Yarış süresince kask takmak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.