banner913
banner932
banner1012

Brothers Team yine işbaşında

banner1020

Brothers Team, sportif faaliyetlerin yanı sıra gerçekleştirdiği yardım faaliyetlerine bir yenisini daha eklerken, Anıt Zeytinlere giden su kanallarının temizlik faaliyetine katkı koydu

banner974
Brothers Team yine işbaşında

banner971

Tepebaşı’nda başlayan ve Kalkanlı’ya da yayılan 17 Mayıs’taki yangından zarar gören Kalkanlı’daki asırlık zeytin ağaçlarına giden su kanalları, gönüllülerin katıldığı etkinlikle temizlendi.

“Yaşamı tekrardan filizlendirmek için Anıt Zeytinlere giden su kanallarını temizliyoruz. Sen de çapanı, küreğini, tırmığını ve yüreğini al da gel” sloganıyla Kalkanlı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KAYDER) ile Kalkanlı Anıt Zeytin Ağaçları Koruma Birliği (KAZAK-1) organizasyonuyla düzenlenen etkinlikte, 17 Mayıs’ta çıkan yangında tıkanan su kanalları açıldı.

Etkinliğe katılan gönüllülerden olan Brothers Team de Anıt Zeytinlerine giden su kanallarının temizlik faaliyetine katkı koydu. Çoğunluğu genç öğretmenlerden oluşan Brothers Team, sportif faaliyetlerin yanı sıra sosyal ve yardım faaliyetlerine katılıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Görkem Korbay - 4 yıl önce
Brothers Team adına teşekkürü bir borç biliriz