banner913
banner932
banner1012

Bolkan yardım için sahada

banner1020

Mehmet Bolkan yardım çalışmalarını aralıksız sürdürürken, futbolcusu Ertunç Sayıner ile birlikte Hamitköy bölgesinde ihtiyaçlılara yardım dağıttı

banner974
Bolkan yardım için sahada

banner971

Futbolumuzun en önemli teknik adamlarından Çetinkaya teknik direktörü Mehmet Bolkan yardım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) pandemi ilan ettiği korona virüs (COVID-19) tehlikesi nedeniyle Bakanlar Kurulu spor faaliyetlerini de 15 Mayıs’a kadar yasaklanmıştı.

Yaşanan durum sonrasında birçok insan zor durumda kalırken, bu insanlara yardım için yardım kampanyaları organize edilmeye başlanmıştı. Yardım kampanyası organize edenler arasında spor adamları da yer alırken, bu spor adamları arasında yer alan Mehmet Bolkan, yardım kolilerini bizzat kendisi, kendi arabası ile yapıyor.

Mehmet Bolkan, geçtiğimiz gün Çetinkaya’dan futbolcusu Ertunç Sayıner ile birlikte Hamitköy bölgesinde ihtiyaçlılara yardım dağıttı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.