banner913
banner932
banner1012

Bisikletçiler yarış organize etmek istiyor

banner1020

Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu, Spor Dairesi ile görüşerek bir bisiklet yarışı organize etmeyi planlıyor

banner974
Bisikletçiler yarış organize etmek istiyor

banner971

Bakanlar Kurulunun antrenman izni vermesinden sonra antrenmanları başlatan Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu, Spor Dairesi ile görüşerek bir bisiklet yarışı organize etmeyi planlıyor.

Konu ile ilgili olarak Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonundan yapılan açıklama şöyle:

“Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu ile Spor Dairesi arasında önümüzdeki ay sonu muhtemel bir bisiklet yarışının organize edilmesi hususunda istişareye başlanmıştır.

COVID-19 salgını önlemleri kapsamında spor müsabaka yasağı henüz devam etmektedir. Yarış organize edilebilmesi adına Spor Dairesi nezdinde Federasyon olarak başvurumuzu yapacağız. Konunun Sağlık Bakanlığı ile de konuşularak karara varılabileceği söylenmektedir. Müsabakalar ile ilgili belirsizliğin kalkması ile önümüzü daha iyi görebileceğiz.

Tüm bisiklet sporcularımızın bu süreç içerisinde sabırlı olup bireysel antremanlarına devam etmesi uygun olacaktır.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.