banner913
banner932
banner1012

Bisiklet tutkunları seminerde buluşacak

banner1020

banner974
Bisiklet tutkunları seminerde buluşacak

banner971

Green Pedal Cycling Spor Kulübü tarafından organize edilen Bisklet ve Sağlıklı Yaşam Semineri bugün Sea Life Hotel’de yapılıyor.

Saat 15:30’da gerçekleştirilecek olan “Bisklet ve Sağlıklı Yaşam Semineri’ne” 70 kişi kayıt yaptırdı. Green Pedal üyelerinin yanısıra tüm bisiklet severlerin davet edildiği “Bisklet ve Sağlıklı Yaşam Semineri’nde” Salih Yalızat, katılımcılara bilgiler verecek.

Green Pedal yönetimi, “Sporu sağlıklı olarak yıllarca yapabilmek adına daha bilinçli olmak gerektiğine vurgu yaparak seminerin çok faydalı olacağının altını çizdi. Katılımcıların da katkı koyacakları ''Bisiklet ve Sağlıklı Yaşam Semineri’nin'' çok yararlı geçmesi beklenilirken, seminer sonrası katılımcılara sertifika verilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.