banner913
banner932
banner1012

Beşiktaş, genç yıldızı kadrosuna kattı

banner1020

Beşiktaş, transferi için uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Orkan Çınar'da mutlu sona ulaştı. Gaziantepspor'da forma giyen genç oyuncunun, yakın zamanda İspanya kampına katılması bekleniyor

banner974
Beşiktaş, genç yıldızı kadrosuna kattı

banner971

Siyah-beyazlı takım uzun süredir peşinde olduğu Orkan Çınar ile anlaşma sağlandı. Orkan'ın sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Salı günü İspanya'daki kampa dahil olması bekleniyor.

Beşiktaş, Orkan için Gaziantepspor'a 450 bin Avro bonservis bedeli ödeyecek. Siyah-beyazlı ekiple 5 yıllık sözleşme imzalayacak olan oyuncu, yıllık 500 bin Avro kazanacak.

2015 yılından bu yana Gaziantepspor forması giyen Orkan Çınar, geçen sezon 15'i ligde olma üzere 21 resmi karşılaşmada oynadı. Kariyerinde doğup büyüdüğü Almanya'da Wolsburg altyapısında başlayan 21 yaşındaki hücum oyuncusu, 21 maçta 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.