banner913
banner932
banner1012

Beşiktaş, Devler Ligi'nde 4'te 4 peşinde

banner1020

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu dördüncü maçında yarın gece Fransız ekibi Monaco'yu ağırlayacak. Kara-Kartal, rakibini devirip 4'te 4 yaparak turun kapısını ardına kadar açmayı hedefliyor

banner974
Beşiktaş, Devler Ligi'nde 4'te 4 peşinde

banner971

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. maçında Vodafone Park’da Fransız ekibi Monaco'yu konuk edecek. Dev maçı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek. Müsabakada Paolo Tagliavento'nun yardımcılığını Alessandro Giallatini ve Filippo Meli üstlenecek. Dördüncü hakemliğini Riccardo Di Fiore'nin yapacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Massimiliano Irrati ve Antonio Damato olacak.

Yarın gece saat 20.00’de oynanacak dev maç, Tivibu Spor ve TRT Radyo 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmanın bitiş düdüğünden hemen sonra maçın özeti TRTSPOR'dan yayınlanacak. Karşılaşmanın tamamı ise aynı gece saat 23.30'da TRTSPOR'dan banttan yayınlanacak.

KARTAL TARİH YAZIYOR

Beşiktaş, Avrupa'da adeta tarih yazıyor. Portekiz ekibi Porto'yu deplasmanda 3-1 yenerek Devler Ligi'ne flaş bir giriş yapan siyah-beyazlılar, ardından Alman temsilcisi Leipzig'i kendi sahasında 2-0 mağlup etmişti.

Üçüncü maçında ise Fransa'da Monaco'yu 2-1 yenen Şenol Güneş'in öğrencileri, gruptan çıkma yolunda büyük bir adım atmıştı. Beşiktaş, Monaco'yu mağlup etmesiyle birlikte Şampiyonlar Ligi gruplarında 3'te 3 yapan yapan ilk Türk takımı unvanını da elde etmişti. Siyah-beyazlılar, Monaco'yu İstanbul'da da yenerse rekorunu 4 maça çıkarmış olacak.

Beşiktaş, G Grubu'nda 9 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Monaco ise 1 puanla grupta son sırada yer alıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.