banner913
banner932
banner1012

Beşiktaş 2 Mayıs'a kadar izinli

banner1020

Fenerbahçe maçına çıkmayacağını Kamuyu Aydınlatma Platformuna bildiren Beşiktaş, yaptığı yeni açıklama ile kararını tekrarladı

banner974
Beşiktaş 2 Mayıs'a kadar izinli

banner971

Siyah - Beyazlılar internet sitesinden yaptığı duyuru ile Kayserispor maçın hazırlıklarına Çarşamba günü başlanacağını açıkladı.

Beşiktaş'ın, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kaldığı yerden tekrar oynanmasına karar verdiği Fenerbahçe kupa maçına çıkıp çıkmayacağı merak konusu.

Siyah - Beyazlılar, Federasyonun kararının ardından derbiye çıkmayacağını açıklamıştı.

Beşiktaş, internet sitesinden bir açıklama yaptı ve 3 mayısta oynanacak Türkiye Kupası rövanş maçına çıkmayacağının mesajını bir kez daha verdi.

Yapılan açıklamada "Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına iki günlük iznin ardından 2 Mayıs Çarşamba günü saat 18.00'de yapacağı antrenmanla başlayacak" ifadeleri kullanıldı.

PEPE DE SEZONU KAPATTI

Derbi maçta Galatasaray'a 2-0 yenilen Beşiktaş'ta Negredo'nun sezonu kapatmasının ardından Pepe de sakatlığından dolayı sezonu kapattı.

Kulüpten yapılan açıklamada Pepe'nin sol uyluk arka adalesinde mikro yırtık ve kanama tespit edildiği bildirildi. Portekizli futbolcu ligin son 3 haftasında oynanacak olan maçlarda forma giyemeyecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.