banner913
banner932
banner1012

Başçeri, cimnastik heyetini kabul etti

banner1020

Dr. Fazıl Küçük Cimnastik Müsabakalarını izleyecek olan Türkiye Cumhuriyeti Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen ve beraberindeki heyet, Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Ali Murat Başçeri’yle görüştü

banner974
Başçeri, cimnastik heyetini kabul etti

banner971

Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu’nun davetiyle ülkeye gelen ve 1. Dr. Fazıl Küçük Cimnastik Müsabakalarını izleyecek olan Türkiye Cumhuriyeti Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen ve beraberindeki heyet, Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Ali Murat Başçeri’yi ziyaret etti.

Ali Murat Başçeri heyete büyük ilgi gösterirken, KKTC Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette ülkemiz cimnastiğinin gelişimi için yapılabilecekler konuşuldu.

Suat Çelen ziyarette Ali Murat Başçeri’ye, Türkiye’nin ilk dünya şampiyonu cimnatikçisi olan İbrahim Çolak’ın resminin olduğu bir plaket takdim etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.