banner913
banner932
banner1012

Barcelona taraftarından Griezmann’a veto

banner1020

Barcelona taraftarı, Antoine Griezmann’ı veto etti. Katalan futbolseverler, Atletico Madrid’ten ayrılacağını açıklayan Fransız yıldızın transferine karşı çıkıyor

banner974
Barcelona taraftarından Griezmann’a veto

banner971

Futbol kamuoyu, Atletico Madrid'e veda eden Antoine Griezmann’ın Barcelona'ya imza atmasını bekliyor. Katalan ekibine gönül verenler ise aynı görüşte değil.

Fransız futbolcunun geçen sezon kendilerine saygısızlık yaptığını düşünen Barcelona taraftarları, bu transferi istemiyor.

Barcelona kaynaklı bir spor sitesinde yapılan oylamaya katılan taraftarların yüzde 67'si 28 yaşındaki yıldızı kadroda görmek istemiyor.

Griezmann için Paris Saint Germain'in de devrede olduğu iddia edildi. Fransız futbolcunun ülkesine dönmeye sıcak baktığı belirtiliyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.