banner913
banner932
banner1012

Arsenal, Wilshere ile yollarını ayırdı

banner1020

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, aralarında Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu öne sürülen Jack Wilshere'ın da yer aldığı 12 futbolcusuyla sözleşme yenilemeyecek

banner974
Arsenal, Wilshere ile yollarını ayırdı

banner971

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, sözleşme süreleri sona eren Marc Bola, Santi Cazorla, Alex Crean, Vlad Dragomir, Aaron Eyoma, Yassin Fortune, Ryan Huddart, Chiori Johnson, Hugo Keto, Per Mertesacker, Tafari Moore ve Jack Wilshere ile yolların ayrıldığı belirtildi.

Açıklamada, bu oyuncuların yerine altyapıda yetişen Daniel Ballard, Dominic Thompson, Robbie Burton gibi genç oyuncularla profesyonel sözleşme yapılarak yola devam edileceği de vurgulandı.

İngiltere Milli Takımı'nda 34 maçta forma giyen 26 yaşındaki Jack Wilshere ile Fenerbahçe'nin ilgilendiği iddia ediliyor. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.