banner913
banner932
banner1012

Antalyaspor olağanüstü genel kurula gidiyor

banner1020

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını belirterek, "Yönetim olarak yorulmuş durumdayız." dedi

banner974
Antalyaspor olağanüstü genel kurula gidiyor

banner971

Öztürk, Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde gerçekleştirdiği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Göreve 2016 yılında geldiklerini hatırlatan Öztürk, "Göreve başladıktan bir ay sonra kulübün mali durumunu kamuoyu ile paylaştık. Kulübün sportif ve mali durumunun değerlendirilmesinde, istediğimiz hedefe ulaşmanın neredeyse imkansız olduğunu gördük ve görevi bırakmak istedik." ifadelerini kullandı.

Öztürk, ilgililerin göreve devam etmeleri yönünde, gelir getirici projeler üretileceğini kendilerine söylediğini belirterek, bu vaatlere inandıklarını ve göreve devam etmeye karar verdiklerini aktardı.

Görevleri süresince çok sayıda proje geliştirdiklerine dikkati çeken Öztürk, Antalyaspor'un çok sayıda kurum ile olan sorunlarını ortadan kaldırdıklarını, birikmiş hukuki itilafları çözmek suretiyle, kulübü UEFA lisanslı bir takım haline getirdiklerini dile getirdi.

Kurumsallaşmaya öncelik vererek kulübün itibarını üst seviyeye çektiklerini ifade eden Öztürk, stat ve tesisleri devralarak buralara çeşitli yatırımlar yaptıklarını, basketbol şubesini kurduklarını ve kulübün kombine sayısını bu yıl 24 bine yükselttiklerini vurguladı.

Başkan Öztürk, geçen yıl çalışmalarının meyvesini alarak kulüp tarihinin en başarılı sezonunu geçirdiklerini de sözlerine ekledi.

"VERİLEN SÖZLER TUTULMAMIŞTIR"

Ali Şafak Öztürk, kendilerine verilen sözlerin tutulmadığını söyledi.

Sportif başarılara imza atarken gelir artırıcı iş ve işlemleri de takip ettiklerini anlatan Öztürk, bankalara vadesi geçmiş, ödenmemiş hiçbir taksitlerinin bulunmadığını dile getirdi.

Göreve gelmelerinden önce Antalyaspor'un birçok kişi ve kuruma 32,5 milyon avro tutarında borcu olduğunu hatırlatan Öztürk, "Dönemimizde bu tutar 45 milyon avroya yükseldi. 3 bankaya borcumuz vardır ve 2023 yılına kadar vadelenmiştir. Yönetimimizde, başlangıçta 66 olan futbolcu sayısı 36'ya indirildi. 23 milyon avro olan takım değeri ise 45 milyon avroya yükseldi. Oransal olarak futbolcu sayısı düşmesine rağmen takımın değeri arttı." diye konuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.