banner913
banner932
banner1012

Ancelotti gitti, Sagnol geldi

banner1020

Bayern Münih, İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti ile yollarını ayırdığını açıklayarak, Ancelotti'nin yardımcılığını yapan Fransız teknik direktör Willy Sagnol'un geçici olarak teknik direktörlük görevini üstleneceğini bildirdi

banner974
Ancelotti gitti, Sagnol geldi

banner971

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih, İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti ile yollarını ayırdı.
Alman kulübünden yapılan açıklamada, Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain karşısında yaşanan 3-0'lık mağlubiyetin değerlendirilmesinin sonucunda 58 yaşındaki Ancelotti'nin görevine son verildiği belirtildi. Daha önce Ancelotti'nin yardımcılığını yapan Fransız teknik direktör Willy Sagnol'un geçici olarak teknik direktörlük görevini üstleneceği bildirildi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı Kar-Heinz Rummenigge, sezon başından beri takımın performansının beklentileri karşılamadığını ifade ederek, Paris'teki karşılaşmanın bundan sonuçlar çıkarılması gerektiğini açık bir şekilde gösterdiğini kaydetti.
Şampiyonlar Ligi'nde iki haftada bir galibiyet alan Bayern Münih, Bundesliga'da ise 6 hafta sonunda 4 galibiyet, birer beraberlik ve mağlubiyetle Borussia Dortmund ile Hoffenheim'ın ardından 13 puanla 3. sırada yer alıyor.
Manchester City'ye giden teknik direktör Pep Guardiola'nın yerine geçen sezon takımın başına getirilen Ancelotti, Bayern Münih'teki ilk yılında lig şampiyonluğu yaşamıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.