banner913
banner932
banner1012

Aktunç’a 41 kere maşallahlık kutlama

banner1020

Mesarya kulübü, 41. doğum günü olan takımın teknik direktörü Nazım Aktunç’a Brezilya usulü sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı

banner974
Aktunç’a 41 kere maşallahlık kutlama

banner971

K-PET Birinci Lig lideri Mesarya, deplasmanda Maraş ile Halil Kartal Stadı’nda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Mustafa Öztugay’ın yöneteceği maç için 100. Yıl Stadında dün son antrenmanını yapan sarı kırmızılılarda antrenmanlar neşe içerisinde geçti. Dünkü antrenman sonrasında ise bugün 41. doğum günü olan takımın teknik direktörü Nazım Aktunç’a sürpriz bir doğum günü kutlaması oldu.

Başta Arda Sözcü olmak üzere tüm futbolcular Nazım Aktunç’a, Brezilya usulü doğum günü kutlaması yaparlarken, Nazım Aktunç’un başında yumurta kırıp, un döktüler. Sonrasında ise tüm takım Aktunç ile fotoğraf çektirip doğum günü pastasını birlikte yediler.

Bizler de Halk Spor ve Halkın Sesi Gazetesi olarak Nazım Aktunç’un doğum günü kutlar, şampiyonluk dolu günler dileriz.

banner979

Etiketler; #Mesarya #K-Pet
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.