banner913
banner932
banner1012

YDP: "Girne kıyıları işgal ediliyor"

banner1020

Yeniden Doğuş Partisi (YDP); Girne kıyılarının özellikle lüks oteller tarafından yasalara aykırı bir şekilde işgal edildiğini iddia etti.

banner974
YDP: "Girne kıyıları işgal ediliyor"

banner971

YDP Genel Sekreteri Bertan Zaroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, “devasa otellerin kıyı işgaline ses çıkaramayan yetkililerin ve mahkemelerin Dipkarpaz’daki üç beş bungalow için dünyayı ayağa kaldırarak  yıkım kararları çıkardıklarını  ve insanları hapislere tıktıklarını” ileri sürerek,  “Bu durum, KKTC’de yasaların insanların zenginliklerine ve doğum yerlerine göre uygulandığının en bariz göstergesidir” görüşünü savundu.

Yetkililerin  Girne Rocks Otel’in denize yaptığı iskele hakkında derhal  açıklama yapması gerektiğini ifade eden Zaroğlu, aksi takdirde halkın kafasında “siyasi partilerin, kumarhanesi olan otellerden aldıkları yardım karşılığında bu oldu bittilere ve yasa tanımazlığa göz yumulduğu” iddiasının  kuvvet kazanacağını öne sürdü.

banner979

Etiketler; #ydp
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.