banner913
banner932
banner1012

"Ülke kaynakları etik dışı şekilde dağıtıldı"

banner1020

Özyiğit, ülke kaynak ve değerlerinin eşe, dosta ve partiliye etik dışı şekilde dağıtıldığı eleştirisinde bulunarak, “ülkedeki yağmayı ve çürümüşlüğü bitireceğiz” vaadinde bulundu

banner974
"Ülke kaynakları etik dışı şekilde dağıtıldı"

banner971

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit, TDP örgütünün kurulması nedeniyle bulunduğu Serdarlı’da yaptığı konuşmada, “TDP, ülkenin geleceğinin şekillenmesinde mutlaka rol alacaktır. Toplumun, bu sorumluluğu bizlere vereceği yönündeki mesajı almakta, çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürmekteyiz" dedi.

TDP’den yapılan açıklamaya göre, TDP Serdarlı Örgüt Başkanlığına Mehmet Safa Erensoy getirildi. TDP Serdarlı Örgütü yönetim kurulunda ise Cengiz Yorgancı, Fatma Güvercin, Kemal Bahçeci ve Ali Alodalı yer aldı. Serdarlı’daki etkinliğe Mağusa İlçe Başkanı Ece Balcı, TDP milletvekilleri Hüseyin Angolemli, Zeki Çeler ile bazı PM üyeleri katıldı.

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, TDP'nin bir yandan yeni katılımlar ve oluşturulan örgütlerle, partinin örgütsel yapısının güçlendirildiğini ve ülkedeki yapısal sorunların çözümüne yönelik projeler üzerinde çalışmalar yürütüldüğünü belirtti.

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, 41 yıllık sosyal demokrat düşüncenin ülkede her alanda gelişip, daha da kökleşmesi için yoğun ve kararlı bir mücadele verdiklerini söyledi.

Şeffaflık, temizlik ve hesap verebilirlik olgularından asla taviz vermeyen, toplum için gailesi olan ve bu uğurda uğraş veren TDP'ye toplumun sahip çıkmaya devam ettiğini belirten Özyiğit, "Partimize katılımlar sürerken, yeni örgütler oluşturmaya da devam ediyoruz. Bu ülkede gerçek anlamda değişimi, halkımızın hak ettiği refah ve yaşam seviyesini yansıtacak düzeni toplumumuzla birlikte kurmakta kararlıyız" dedi.

"ÇÜRÜMÜŞLÜĞÜ DE YAĞMAYI DA BİTİRECEĞİZ"

Ülke kaynaklarının ve değerlerinin eşe, dosta, partiliye etik dışı şekilde dağıtıldığı, eşitlikten ve adaletten yoksun, adam kayırmacılığa ve partizanlığa dayalı zihniyeti değiştirme zamanının çoktan geldiğini vurgulayan Özyiğit, "TDP olarak toplumun desteği ile iktidara geldiğimizde ülkedeki yağmayı ve çürümüşlüğü bitireceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Ülkede sağlıktan eğitime, trafikten turizme ve ekonomiye kadar ciddi yapısal sorunlar olduğunu, resmi verilere göre toplumun büyük çoğunluğunun günden güne fakirleştiğini belirten Özyiğit, sorunlara çözüm üretmesi gereken hükümetin ise tek yaptığının, eşe dosta arsa dağıtmak, sınavsız-münhalsiz istihdam, partizanca atama yapmak, adalet ve eşitlikten yoksun bir şekilde vatandaşlık dağıtmak olduğunu kaydetti.

"DÜRÜST, TEMİZ, HESAP VEREBİLİR BİR DÜZEN"

Yapısal sorunlar karşısında çaresiz kalan toplumun ayrıca, hükümetin adaletten ve eşitlikten uzak politikaları nedeniyle de ciddi şekilde mağduriyet yaşadığını savunan Özyiğit, ülkede temiz, dürüst, hesap verebilir adil bir düzenin en temel ihtiyaç haline geldiğini vurguladı.

Özyiğit, "Kirli siyaset ve yapının her alanına sirayet eden çürümüşlük, ancak temiz siyasetle yok olur. Bunun adresi de, bu olgulardan her ne şart olursa olsun asla vazgeçmeyen, sıfır tolerans gösteren kişilerin oluşturduğu TDP'dir" dedi. 

TDP Başkanı Özyiğit ülkede yapanın yanına kar kalmayacağı, hesap sormanın içselleştirilerek, kanıksandığı bir düzen kurmakta da kararlı olduklarını söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.