banner913
banner932
banner1012

UBP-HP görüşmesinden ayrıntılar

banner1020

banner974
UBP-HP görüşmesinden ayrıntılar

banner971

 UBP ile HP’nin hükümet kurma çalışmaları çerçevesindeki bugünkü görüşmesi tamamlandı. İki partinin yetkililerinin, Pazar günü yeniden bir araya gelebileceği açıklandı.

Yaklaşık 1.5 saat süren görüşme sonrası açıklama yapan UBP Genel Başkanı Ersin Tatar, “Kahvemizi de içtik. Temel prensipleri tartıştık. Büyük sıkıntı olduğuna inanmıyorum. Gerileme yok” dedi.

HP Genel Başkanı Kudret Özersay ise, “İki partinin farklı hassasiyetleri var. Öze dair görüştük. Bir yere bağlanır mı bağlanmaz mı belli olacak. Olacaksa geç olmadan oldurmak sorumlu siyasetin gereği” diye konuştu.

Halkın Partisi Genel Merkezi’nde, saat 14.00’de başlayan görüşmede, UBP Genel Başkanı Ersin Tatar’a Genel Sekreter Hasan Taçoy, milletvekilleri Özdemir Berova, Nazım Çavuşoğlu ve Dursun Oğuz eşlik etti.
HP heyetinde ise Genel Başkan Kudret Özersay’ın dışında Genel Sekreter Yenal Senin, milletvekilleri Jale Refik Rogers, Hasan Topal, Hasan Büyükoğlu ve Mesut Genç yer aldı.

Notlar…
UBP’liler HP Genel Merkezi’ne kalabalık bir ekiple gitti.
Girişte Ersin Tatar, “Yürüyerek geldik” diyerek espri yaptı.
Tatar, kapıdan girerken de, yine esprili bir şekilde “Kudret Bey nerede, hazır mı?” diye sordu.
Kudret Özersay UBP liderini kapıda karşıladı.
Özersay da Tatar’ın esprisine “Kudret bey her zaman hazırdır” diye yanıt verdi.
HP liderinin Ersin Tatar’a göre daha resmi bir tavır sergilediği gözlerden kaçmadı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.