banner913
banner932
banner1012

Türkiye’den yeni Navteks iddiası

banner1020

Türkiye’nin Akdeniz için yeni Navteks ilan ettiği ve Navteks’e Kıbrıs Cumhuriyeti’nin doğalgaz aramaları için ayrılmış bölgenin de dahil edildiği belirtildi

banner974
Türkiye’den yeni Navteks iddiası

banner971

Türkiye’nin Akdeniz için yeni Navteks ilan ettiği iddia edildi. Cyprus Mail, Türkiye’nin adanın doğu, güney ve batı bölgelerini kapsayan Navteks’i 22 – 29 Mart tarihleri için geçerli olacağını yazdı. Navteks’e, Kıbrıs Cumhuriyeti’nin doğalgaz aramaları için ayrılmış bölgenin de dahil edildiğini işaret eden gazete, Türk savaş gemisinin de bölgede bir sualtı cihazını çekeceğini yazdı. Türkiye’nin ilan ettiği Navteks’e karşılık Kıbrıs Cumhuriyeti’nin de kendi Navteks’ini ilan ederek Türkiye’nin bölgedeki hareketlerinin yetkisiz olduğunu duyurdu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.