banner913
banner932
banner1012

Türkiye ile ilişkiler bizim için yaşamsal önemde

banner1020

banner974
Türkiye ile ilişkiler bizim için yaşamsal önemde

banner971

Başbakan Tufan Erhürman, Türkite ile iyi ilişkilerin yaşamsal öneme sahip olduğunu söyledi.

Başbakan Erhürman ile Başbakan Yardımcısı, Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Binali Yıldırım’ın resmi davetlisi olarak bu akşam Ankara’ya gitti. Başbakan ve Başbakan Yardımcısı saat 21.00’de tarifeli uçakla adadan ayrıldı. 

Başbakan Erhürman, Ercan Havaalanı’nda basına açıklama yaptı ve  Ankara ziyaretinin gündemine ilişkin soruları yanıtladı, 

“TC ile iyi ilişkiler bizim için yaşamsal önemde” vurgusunda bulunan Başbakan Erhürman, Ankara'da TC Başbakanı Yıldırım ile Kıbrıs İşlerinden de Sorumlu Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ ile görüşmelerinin kesinleştiğini ifade etti. Erhürman, diğer Türkiye yetkilileriyle de görüşmelerinin söz konusu olabileceğini kaydetti. 

Resmi temaslarına yarın başlayacak Erhürman ve Özersay’ın yarın akşam adaya dönmesi bekleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.