banner913
banner932
banner1012

TKP-YG'nin genel sekreteri Mehmet Davulcu

banner1020

banner974
TKP-YG'nin genel sekreteri Mehmet Davulcu

banner971

 Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler (TKP-YG) , Genel Sekreterliğine Mehmet Davulcu getirildi.
TKP-YG’den yapılan açıklamaya göre dün toplanan Parti Meclisi, oy birliğiyle Mehmet Davulcu’yu Genel Sekreterlik görevine getirdi.
Parti Meclisi, 8 kişiden oluşan Merkez Yürütme Kurulu’nu da seçti. İlk toplantısını yapan MYK görev bölümü de yaptı.
Buna göre, TKP-YG MYK’sı şu isimlerden oluştu: “Genel Sekreter Mehmet Davulcu; Örgütlenmeden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Memduh Çeto; Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Sami Dayıoğlu; Basın ve propagandadan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcı Zühal Koreli; Mali Sekreter (Sayman) Uğur Barani; Sivil Toplum Örgütleriyle İlişkiler Sekreteri Deniz Ergün; Eğitim ve Siyasi İşler Sekreteri Özer Kaan; Çevre ve Yerel Yönetimler Sekreteri Mehmet Salih Havalı; Sosyal İşler Sekreteri Elif Görem Gümüşmaden”
TKP-YG 2. Olağanüstü Kurultayı 5 Mayıs’ta toplanmış ve Genel Başkan, Parti Meclisi, Yüksek Disiplin ve Yüksek Denetleme Kurulu seçimleri yapılmıştı. Kurultayda Mehmet Çakıcı oy birliğiyle yeniden Genel Başkan seçilmişti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.