banner913
banner932
banner1012

“TKP Yeni Güçler, halkın son şansı”

banner1020

TKP Yeni Güçler, SDP ile işbirliği konularını görüştü. Çakıcı, TKP Yeni Güçler’in Kıbrıs Türk halkının son şansı olduğunu vurguladı

banner974
“TKP Yeni Güçler, halkın son şansı”

banner971

Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler (TKP Yeni Güçler ) ile Sosyal Demokrat Parti (SDP) yetkilileri, biraraya gelerek ülke gündemi ve işbirliği konularını görüştü.
TKP Yeni Güçler Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, ülkedeki siyasetin çöktüğünü ve bunun Kıbrıs siyasetine de yansıdığını savundu.
Çakıcı, insan hakları, demokrasi, hak ve adaletin işlemediğini, emekçinin hakkını alamadığını, işadamlarının bürokratik sorunlarla baş edemediğini, ülke kurumlarında peşkeşin sürdüğünü, partilerdeyse çeteleşme yaşandığını ve sevgi kavramının yok olduğunu iddia etti.
Çakıcı bir soruya karşılık erken seçimin gündeme gelmesi halinde “hodri meydan” diyeceklerini kaydetti.
Çakıcı başka bir soruya karşılık da TKP Yeni Güçler’in Kıbrıs Türk halkının son şansı olduğunu savundu ve SDP ile birlikteliği önemsediklerini, gelecek hafta partiye büyük bir katılımın olacağını da söyledi.
SDP Genel Başkanı Tözün Tunalı da TKP Yeni Güçler’in ülke siyasetine hayırlı olmasını dileyerek, ülkeyi yönetmeye talip olanların yönetemediğinin görüldüğünü, SDP’nin de 2014 yılında bu ihtiyaçtan doğduğunu dile getirdi.
Tunalı, son 2 yılda 3 hükümet dönemi yaşandığını, ülkedeki kaosun sürdüğünü, Kıbrıs konusunda beklenen gelişmelerin olmadığını, ihalelerde yolsuzlukların kamuoyuna yansıdığını savunarak, tüm KKTC’yi kucaklayacak, halkın gücünü ortaya çıkaracak, Meclis yapısını ve köhneleşmiş zihniyeti yıkacak yeniliklerin peşinde olduklarını kaydetti.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.