banner913
banner932
banner1012

“Sadece maaş ödemek, hükümet etmek değil”

banner1020

banner974
“Sadece maaş ödemek, hükümet etmek değil”

banner971

HP Genel Başkanı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay'ın sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşım merak uyandırdı. 

Kudret Özersay önceki akşam İlber Ortaylı’nın; “Herkes kendi talihinin mimarıdır…Hayat derbederlik ve tembellik için çok uzun; fakat hırsla, yağma ve haydutluk yapmaya değmeyecek kadar kısadır” sözlerini paylaştı.

Öte yandan Özersay, hükümet olarak icraat yapabilecek duruma gelmeye çabaladıklarına vurgu yaparak eğer icraat yapamayacaklarsa koltukta çakılı olmadıklarını belirtti. Ayrıca Özersay, maaş konusuna da değinerek sadece maaş ödemenin hükümet etmek olmadığını söyledi.

 Özersay, Kıbrıs Gazetesi'ne yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Çıkış yolu arıyoruz, hiç kolay olmayacak, icraat yapabilecek hale gelmeye çaba harcıyoruz. Bize soruyorlar hükümetin geleceğini. Daha önce de söyledim, icraat yapmak içindir bu çabamız, icraat yapamaz hale gelirsek gereğini yaparız, koltuğa çakılı değiliz. Halkın yararına olan nedir ona bakarız, doğal olarak halk icraat bekliyor. Sadece maaş ödemek hükümet etmek demek değildir, icraat yapabilmemiz lazım, görebildiğim kadarıyla kimse daha farklı düşünmüyor”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.