banner913
banner932
banner1012

Özgürgün partililerle bayramlaştı

banner1020

Başbakan Hüseyin Özgürgün, Kurban Bayramı kapsamında partililerle UBP’nin Köşklüçiftlik'teki Genel Merkez binasında bayramlaştı

banner974
Özgürgün partililerle bayramlaştı

banner971

 Başbakan, Uluslal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Kurban Bayramı kapsamında partililerle bayramlaştı.

UBP basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, bayramlaşma, UBP’nin Köşklüçiftlik'teki Genel Merkez binasında yer aldı.

Bayramlaşmada, UBP Genel Sekreteri Dursun Oğuz da hazır bulundu.

Başbakan ve UBP Genel Başkanı Özgürgün, bayramların, milli, manevi duyguların arttığı, birlik beraberliğin sağlandığı günler olduğunu ifade ederek, insanların yoğun çalışma ortamına ara verip bir araya gelmesine vesile olması nedeniyle bayramların sosyal ve toplumsal anlamda özel günler olduğunu söyledi.

Tüm halkın ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, bayramı huzur ve refah içinde geçirmelerini dileyen  Başbakan Özgürgün, "Halkımızın, tüm bayramları en güzel şekilde, sağlıklı, mutlu ve huzurlu biçimde geçirmelerini diliyorum. Sadece bayramların değil önümüzdeki günlerin de tüm insanlığa refah ve mutluluk getirmesini diliyorum" diye konuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.