banner913
banner932
banner1012

Özersay, Ankara'da

banner1020

banner974
Özersay, Ankara'da

banner971

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, bugün Ankara’da Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile bir araya geliyor.
Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Kudret Özersay’la Çavuşoğlu, Kıbrıs saatiyle 11.30’da Dışişleri Bakanlığı resmî konutunda görüşmeye başladı. İki bakanın baş başa görüşmesinin ardından heyetler arası çalışma yemeğine geçecek. 
Özersay ile Çavuşoğlu, baş başa görüşme ve heyetler arası toplantının ardından saat 13.00'te de ortak basın toplantısı düzenleyecek. 
Ziyarette Türkiye ile KKTC arasındaki yakın iş birliğinin daha da geliştirilmesine yönelik hususlar ve Kıbrıs meselesine ilişkin son gelişmeler ele alınacak.

Ankara ziyaretinde Dışişleri Bakanı Özersay’a, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Lakadamyalı, Danışmanlık ve Siyasi İşler Müdürü Güneş Onar, Siyasi İşler Müdürü Gizem Alpman ile 1. Sekreter Sonat Altuğ eşlik ediyor.

Özersay'ı Ankara'ya varışında KKTC Ankara Büyükelçisi Fazıl Can Korkut ile Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı yetkilileri karşıladı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.