banner913
banner932
banner1012

Liderlerin planlanmış son görüşmesi yarın

banner1020

banner974
Liderlerin planlanmış son görüşmesi yarın

banner971

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Kıbrıs Rum Yönetimi Lideri Nikos Anastasiadis, planlanmış son görüşmelerini yarın yapacak.

Liderlerin Kıbrıs müzakereleri çerçevesinde saat 10.00’da başlayacak görüşmesi, yine ara bölgede yer alacak.

Müzakereciler Özdil Nami ve Andreas Mavroyannis de liderler görüşmesine hazırlık çerçevesinde bugün saat 09.00 sırlarında bir araya geldi.

Bu arada Cumhurbaşkanı Akıncı, bugün saat 12.00’de müzakere sürecinde gelinen son aşama hakkında bilgi vermek gündemiyle Cumhuriyet Meclisi‘nde temsil edilen siyasi parti başkan ve yetkilileriyle bir araya gelecek.

Enosis plebisitinin yıl dönümünü Güney Kıbrıs’taki okullarda anılacak günler kapsamına dahil edilen yasal düzenleme nedeniyle Liderler iki ay görüşme yapmamış, aradan sonra 11 Nisan’da ilk kez bir araya gelen Liderler sonuncusu 17 Mayıs olmak üzere 4 görüşme planlamıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.