banner913
banner932
banner1012

Liderler yarın akşam biraraya geliyor

banner1020

Kıbrıs müzakerelerine yarın devam ediliyor. Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis yarın saat 18.30’da ara bölgede bir araya gelecek.

banner974
Liderler yarın akşam biraraya geliyor

banner971

Rum Meclisi’nin Enosis Plebisiti’nin okullarda anılması kararıyla kopan müzakere süreci, Rum tarafının gereken adımları atmasıyla 11 Nisan’da yeniden başlamıştı.

Liderler, 2 aylık aradan sonra gerçekleştirdikleri ilk toplantıda, müzakere programı üzerinde çalışmıştı. 4 görüşme planlayan liderler, yarınki görüşmenin ardından 2, 11 ve 17 Mayıs’ta yeniden bir araya gelecek.

Bu arada, müzakere sürecinin başlamasıyla müzakereciler de, liderlerin gerekli gördüğü durumlarda görüşme gerçekleştiriyor. En son 12 Nisan’da bir araya gelen müzakereciler Özdil Nami ile Andreas Mavroyanis bugün saat 12.00’de yeniden görüşüyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.