banner913
banner932
banner1012

"İsrail'in yaptığı Hitler'in yaptığından farksız"

banner1020

banner974
"İsrail'in yaptığı Hitler'in yaptığından farksız"

banner971

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS),  “ABD’nin  işbirlikçisi İsrail ile birlikte Filistin’de yaptığı hamle ile çok sayıda insanın ölümüne, binlercesinin yaralanmasına neden olmasının, Nazi Almanya’sında Hitler’in yaptıklarından hiçbir farkı olmadığını” belirtti.
KTOEÖS Başkanı Selma Eylem yaptığı yazılı açıklamada, emperyalist ülkelerin, temel insan haklarını yok sayarak Ortadoğu’daki petrol ve doğalgaz kaynaklarını kontrol etme kavgasının  bölgede, Akdeniz’de ve tüm dünyada büyük bir tehdit oluşturduğunu vurguladı.
Eylem, “Ortadoğu’da yaratılan ve binlerce kişinin yaşam hakkının elinden alındığı çıkar savaşını, İsrail devletinin Filistinlilere yönelik zulmünü ve katliamını şiddetle kınıyor, bölgedeki doğal kaynakların tüm dünyanın yararına, eşit ve adil bir şekilde kullanılabilmesi için şiddet ve teröre son verilerek, insanlığın kendi ırkını katletmesini bırakıp “Barış” sağlanması çağrımızı yineliyoruz” ifadelerini kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.