banner913
banner932
banner1012

İmamoğlu KKTC'ye geliyor

banner1020

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, seçimin ardından göreve geldikten sonra ilk ziyaretin KKTC’ye yapılması geleneğine uyarak planladığı ziyareti gerçekleştireceğini söyledi

banner974
İmamoğlu KKTC'ye geliyor

banner971

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu yarın KKTC’ye geliyor.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, yarın saat 11.00’de İmamoğlu’nu kabul edecek.

İmamoğlu, İstanbul’da basına yaptığı açıklamada, seçimin ardından göreve geldikten sonra ilk ziyaretin KKTC’ye yapılması geleneğine uyarak planladığı ziyareti gerçekleştireceğini söyledi.

Yarın ve Pazar gününü KKTC’de geçireceğini, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’yla görüşeceğini, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın kabrini ve şehitlikleri ziyaret edeceğini belirten İmamoğlu, pazartesi İstanbul’a döndükten sonra seçim çalışmalarına devam edeceğini kaydetti.

TAK muhabirinin Cumhurbaşkanlığı’ndan aldığı bilgiye göre, İmamoğlu yarın 11.00’de Cumhurbaşkanı Akıncı tarafından kabul edilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.