banner913
banner932
banner1012

Hükümetten 15 yeni proje

banner1020

Başbakan Erhürman, 15 Şubat’ta güvenoyu olan hükümetin 5 haftadır görevde olduğunu anımsatarak, 15 kalemde hazırlanan projeleri basına aktardı. Başbakan, bölgesel kalkınma, Lefkoşa Sanayi bölgesinin su baskınlardan etkilenmemesi, Lefkoşa ve Mağusa’ya gençlik merkezleri yapılması, spor, Gençtepe Parkı, Mustafa Çelik Engelsiz Spor Salonu ile ilgili projeleri anlattı

banner974
Hükümetten 15 yeni proje

banner971

Başbakan Tufan Erhürman, basını bilgilendirme basın toplantılarından 3’üncüsünü bugün Başbakanlıkta düzenledi. 
Atamalar, müşavir olup bu hükümet döneminde görevlendirilen isimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Başbakan, Cumhuriyet Meclisi’ne sunduğu mal bildirimini de basınla paylaştı.
Başbakan, 15 Şubat’ta güvenoyu olan hükümetin 5 haftadır görevde olduğunu anımsatarak, 15 kalemde hazırlanan projeleri basına aktardı.
Başbakan, bölgesel kalkınma, Lefkoşa Sanayi bölgesinin su baskınlardan etkilenmemesi, Lefkoşa ve Mağusa’ya gençlik merkezleri yapılması, spor, Gençtepe Parkı, Mustafa Çelik Engelsiz Spor Salonu ile ilgili projeleri anlattı. 
Erhürman, Kamuda eğitim gören öğrencilerin öğleden sonra üniversitelerde bilim, sanat ve spor merkezlerinde eğitim alması, Kooperatif Şirketler Mukayyitliği nezdinde İzleme ve Risk Merkezi oluşturulması, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasının yapımı, cezaevinde eğitim programı hazırlanması, uyuşturucu ile mücadele, yurt dışındaki Kıbrıslı Türklerin envanterlerinin çıkarılması ile ilgili projeleri aktardı.
Başbakan ayrıca, gençler arasında kitap ve e-kitap okumasının yaygınlaştırılması, AMATEM rehabilitasyon merkezi, kültürel mirasın tanıtımı, engeller için sporun yaygınlaştırılması projelerini de anlattı.
Erhürman, basının sorularını da yanıtladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.