banner913
banner932
banner1012

“Halkın sesi ve savunucusu olacağım”

banner1020

UBP Girne Milletvekili adayı Bulut Akacan: Tüm bilgimi, enerjimi ülkem ve halkımın menfaatleri için kullanacağım, halkın milletvekili, halkın sesi ve savunucusu olacağım

banner974
“Halkın sesi ve savunucusu olacağım”

banner971

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Girne Milletvekili adayı Bulut Akacan, “Milletvekili olmanın tüm gereklerini taşıyorum, bu konuda iddialı ve kararlıyım” dedi.

Kendisini “girişimci, kararlı ve sonuç alıcı” bir kişi olarak tanımlayan Bulut Akacan “Milletvekili seçilmem halinde tüm bilgimi, enerjimi ülkem ve halkımın menfaatleri için kullanacağım, halkın milletvekili, halkın sesi ve savunucusu olacağım” dedi.

Milletvekili olmanın genelde halkın özelde ise seçmenlerin beklentilerini karşılamak anlamına geldiğini ifade eden Akacan “Bu kutsal ve onurlu görevi layığınca yapabileceğime olan inancımla halkımın karşısına çıkıyorum, Meclis’te ve hükümette ülkemizin refahı ve halkımızın huzur ve mutluluğu için tüm gücümle çalışacağım” diyerek şunları söyledi:

 “Demokrasinin temel unsurlarından biri olan yasamanın halkın beklentilerini yeterince karşılayabilmesi için halkımızın güçlü bir hükümet ortaya çıkarması gerektiğini düşünüyorum. Çok parçaya bölünmüş ve farklı seslerin yükseldiği bir Meclis yapısında güçlü bir hükümetin çıkamayacağı, bu durumda kurulacak koalisyon hükümetiyle halkın beklentilerinin karşılanamayacağı, yeterli icraatın gerçekleşemeyeceğini halkımız geçmiş dönemlerde görmüştür. Benim beklentim UBP’nin tek başına iktidar olacak sayıya ulaşması yönündedir” “KKTC’nin tarihine bakıldığında hükümeti oluşturan milletvekillerinin genç ve başarılı isimlerden oluştuğunu görüyoruz” diye konuşan Akacan “Ulusal Birlik Partisi’ne oy veren saygıdeğer halkımız, tecrübeli ve başarılı milletvekillerinin yanısıra idealist ve girişimci ruhuyla öne çıkan genç isimleri de Meclis’te görmek istemektedir. Yaptığım çalışmanın sonucuna göre halkımız özellikle enflasyondan kaynaklanan geçim sıkıntısı, çevre kirliliği, iç güvenlik ve trafik konusunda çözüm beklemektedir”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.