banner913
banner932
banner1012

"Güzelyurt ülkenin en üretken bölgesi olacak"

banner1020

Türkiye’den gelen suyun Güzelyurt’un verimli toprağı ile buluştuğu andan itibaren ülkenin en üretken bölgesi olacağını söyleyen Başbakan Özgürgün, Kıbrıs sorunu anlamında Güzelyurt’a bakış açısının hiç değişmediğini ve de değişmeyeceğini ifade etti

banner974
"Güzelyurt ülkenin en üretken bölgesi olacak"

banner971

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün, Milletvekili adayları ile birlikte yaptığı Güzelyurt çıkarmasında Türkiye’den gelen suyun Güzelyurt’un verimli toprağı ile buluştuğu andan itibaren ülkenin en üretken bölgesi olacağını söyledi. 

Mesarya ile birlikte Güzelyurt ovalarının yeni dönemin ilk iki yılı içerisinde UBP iktidarında tamamlanacak sulama projeleri tarımsal üretim anlamında yeniden hayat bulacağını söyleyen Başbakan Özgürgün, Ulusal Birlik Partisi’nin Kıbrıs sorunu anlamında Güzelyurt’a bakış açısının hiç değişmediğini ve de değişmeyeceğini ifade etti.                       

Güzelyurt’ta ziyaret ettiği Kuzey Kıbrıs Narenciye Üreticileri Birliği’nde yaptığı kısa konuşmada bu sözleri dile getiren Özgürgün, Onurlu Yaşam Derneği, ile Kıbrıs Narenciye Üreticileri Derneği’ni de ziyaret eden Başbakan Özgürgün Güzelyurt çarşısında Milletvekili adayları ve kalabalık bir partili grubu ile dolaştı.     

Güzelyurt Kapalı Pazarı’nı ziyaretinde o esnada gerçekleşen Çocuk Şenliğine de katılan Başbakan Özgürgün, çocuklarla bir süre sohbet etti.

Daha sonra Güzelyurt Sanayi Bölgesini dolaşan Başbakan, beraberindeki kalabalık grup, sanayi bölgesindeki esnafla selamlaştı ve zaman zaman sorunlarını dinledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.