banner913
banner932
banner1012

"Güçlü bir ekiple, özgür bir gelecek yaratacağız"

banner1020

TDP Milletvekili adayları, Lefkoşa'da vatandaş ve esnafla buluştu. TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, temiz bir geçmişe sahip, güçlü bir ekiple özgür bir gelecek için yollarda olduklarını vurguladı

banner974
"Güçlü bir ekiple, özgür bir gelecek yaratacağız"

banner971

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Milletvekili adayları 7 Ocak’ta yapılacak erken genel seçimlere yönelik Lefkoşa'da vatandaş ve esnafla buluştu. Milletvekili adaylarının yanı sıra bazı üye ve sempatizanların da katıldığı yürüyüş,  Dereboyu'ndaki TDP Genel Merkezi'nden başlayarak, Girne Kapısı, Arasta istikametinde devam ederek Belediye Pazarı'nın (Bandabulya)  ardından Büyük Han'da son buldu.

Vatandaşlarla samimi diyalogların gerçekleştiği yürüyüş boyunca, üzerlerinde 'Güçlü', 'Temiz', 'Özgür' yazılı çeşitli görsellerin yer aldığı kartpostallar dağıtıldı.

Lefkoşa esnafı ve vatandaşların, talepleri, beklentileri ve sorunlarının dinlendiği ziyaretlerde, milletvekili adayları, “güçlü, temiz ve özgür” bir gelecek için çalıştıklarını aktardılar.

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, samimi ve dostane şeklinde gerçekleşen sohbetler sırasında yaptığı kısa konuşmalarda, temiz bir geçmişe sahip, güçlü bir ekiple özgür bir gelecek için yollarda olduklarını vurguladı.

Ülkenin ihtiyaç duyduğu yapısal ve köklü değişimin ancak güçlü bir kadro ile gerçekleşebileceğini söyleyen Özyiğit, TDP çatısı altında birleşen kadronun bunu başarabileceğine inanç belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.