banner913
banner932
banner1012

Erdoğan'dan Akıncı'ya: Haddini bil

banner1020

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Akıncı'nın Barış Pınarı Harekatı ile ilgili söylemlerine ilişkin "Hadsizlikti. Dünya'da KKTC'nin devlet olma mücadelesini bizden başka veren yok. Oturduğu makam Türkiye'nin mücadelesi ile kazanılmıştır" dedi

banner974
Erdoğan'dan Akıncı'ya: Haddini bil

banner971

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’yı sert bir dille eleştirdi. Erdoğan “Mustafa Akıncı’nın yaptığı hadsizliktir” diyerek “Haddini bilsin. Oturduğu makam kendi gücü ile elde edilmiş bir makam değil Türkiye Cumhuriyeti’nin mücadelesi ile kazanılmıştır. Soydaşlarımız ona gerekli cevabı verecektir” dedi.

Katıldığı bir programda Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın Barış Pınarı Harekatı ile ilgili açıklamasını değerlendiren Erdoğan şunları söyledi:

“Açık ve net söylüyorum hadsizliktir haddini bilmemektir.

Dünya’da KKTC’nin devlet olma mücadelesini bizden başka veren var mı? Yok.

Öyle bir yere savruluyor ki…

Haddini bilmesi lazım, kendini bilmesi lazım.

Oturduğu makam kendi gücü ile elde edilmiş bir makam değil Türkiye Cumhuriyeti’nin mücadelesi ile kazanılmıştır.

İnanıyorum ki KKTC halkı gereken dersi verecektir.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.