banner913
banner932
banner1012

Denktaş’tan Özgür’e bağlılık sataşması

banner1020

banner974
Denktaş’tan Özgür’e bağlılık sataşması

banner971

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ın istifasını mali krizle ilişkilendirerek yorumlayan Haber Kıbrıs yazarı Birikim Özgür’e Serdar Denktaş’ın yanıtı gecikmedi.

Denktaş’ın “bağlılığına hayranım” şeklindeki yanıtı Birikim Özgür’ün Kıbrıs Türk halkına değil Türkiye’ye bağlı olduğunu ima ettiği şeklinde yorumlandı.

Özgür ise Denktaş’ı yarattığı enkaz konusunda özeleştiri yapmaya davet ederek “toplumum dilenci durumuna düşmesin diye ortaya koyduğum çabayı bağlılık diye nitelendirmene sevindim” dedi.

Özgür’ün, “Babalarımızın yolunda yürümeye devam edelim bakalım kim nereye varacak günün sonunda” şeklindeki yorumu ise ülkenin iyi yönetilmesi için çaba sarf edenleri sürekli olarak Türkiyeci olmakla suçlayanlara verilmiş düşündürücü bir yanıt şeklinde yorumlandı.

Serdar Denktaş’ın Birikim Özgür’e yazdığı yanıt ve Özgür’ün cevabı şöyle:

Denktaş: “Yaşa be Birikim... Bağlılığına hayranım… Aradan geçen bunca yıl güzel ülkemizin insanını ne kadar da değiştirmiş... Senin adına mutluyum”.

Özgür: “Özeleştiri yapmayacak mısın 1.360,5 milyar yerel bütçe açığıyla yarattığın enkaz konusunda? İlgiyle takip ediyorum açıklamalarını. Toplumum dilenci durumuna düşmesin diye ortaya koyduğum çabayı "bağlılık" diye nitelendirmene sevindim. Babalarımızın yolunda yürümeye devam edelim bakalım kim nereye varacak günün sonunda”.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.