banner913
banner932
banner1012

DAÜ'lü adaylar yemekte buluştu

banner1020

banner974
DAÜ'lü adaylar yemekte buluştu

banner971

Akademik ve yönetsel personel olarak Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) kadrosunda bulunan farklı partilerden milletvekili adayları, Rektör Prof. Dr. Necdet Osam’ın davetiyle yemekte bir araya geldi.
DAÜ Deniz Tesisleri’nde yapılan  yemeğe,  adaylar yanında Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Özkaramlı, Prof. Dr. Özgür Eren, Prof. Dr. Sevin Uğural, Prof. Dr. Cem Tanova ile Halkla İlişkiler ve Basın Müdür Vekili Murat Aktuğralı katıldı. 
DAÜ’den yapılan açıklamaya göre, burada konuşan Rektör Prof. Dr. Osam, DAÜ’den çok aday çıkmasının üniversitenin toplumsal duyarlılığının en üst düzeyde olduğunun kanıtı olduğunu söyledi ve bundan  gurur duyduğunu ifade etti. 
DAÜ’nün farklı görüşlere her zaman açık olduğunu ifade eden Prof. Dr. Osam, “Üslüp doğru olduktan sonra herkes kendi görüşünü açıklamakta serbesttir” ifadelerini kullandı.
Açıklamaya göre, DAÜ çalışanlarından aday isimler şunlar:
UBP’den Doç. Dr. Canan Zeki; CTP’den Doç. Dr. Tufan Erhürman, Yrd. Doç. Dr. Hasan Ulaş Altıok, Doç. Dr. Hamit Caner, Yrd. Doç. Dr. Aybike Yektaoğlu, Bedia Balses, Mine Adalıer; HP’den Prof. Dr. Kudret Özersay, Yrd. Doç. Dr. Hicran Bayraktaroğlu Fırat, Yrd. Doç. Dr. Kemal Bağzıbağlı; TDP’den Yeşim Dede, Doç. Dr. Mürüde Çelikağ, Yrd. Doç. Dr. Ercan Hoşkara, Cemaliye Soğancı ve TKP-YG’den Bahadır Cevher.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.