banner913
banner932
banner1012

"Bugün karar verme günüdür”

banner1020

İyi niyetle ve olumlu sonuç üretmek adına BM Genel Sekreteri’nin gelmesinin önemli olduğunu vurgulayan Akıncı, “Bugün o gündür. Bugün karar verme günüdür” dedi

banner974
"Bugün karar verme günüdür”

banner971

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, tüm güçlüklere ve zorluklara rağmen, büyük resme odaklanıp küçük ayrıntılarda boğulmadan sorunu aşmak için çabalanması halinde çıkış yolunun bulunabileceğini belirtti.

İyi niyetle ve olumlu sonuç üretmek adına BM Genel Sekreteri’nin gelmesinin önemli olduğunu vurgulayan Akıncı, “Bugün o gündür. Bugün karar verme günüdür” dedi.

Cumhurbaşkanı Akıncı, bugünkü toplantılara katılmak amacıyla Le Regent Kongre Merkezi’ne gelişinde, konferansın başından beri burada buluna ve eylemler yapan #UniteCyprusNow grubu üyeleriyle ayak üstü sohbet etti.

Akıncı, konferansa geldiği günden beri gördüğü gruba konferansın en önemli gününde seslenmek istediğini belirterek, çözüm için sergiledikleri tutumdan dolayı teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Akıncı, “Bugün gerçekten Genel Sekreter’in gelişiyle hayati bir gün Kıbrıs’ın geleceği için” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.