banner913
banner932
banner1012

“Belli ki birileri bizden çok korktu”

Sunat Atun anketlere cevap verdi: “Belli ki birileri bizden çok korktu.”

banner974
“Belli ki birileri bizden çok korktu”

banner971

Ulusal Birlik Partisi Mağusa Milletvekili ve Genel Başkan Adayı Sunat Atun son günlerde yayınlanan anketlere ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Sunat Atun açıklamasında UBP üyelerinden anketlere itibar etmemelerini istedi. ‘Belli ki birileri bizden çok korktu ve amaç algı operasyonları ile Sunat Atun’u durdurmak.’ diyen Atun, ‘gerçek anket sandıktır’ diyerek hiçkimsenin UBP tabanının iradesini ipotek altına alamayacağını kaydetti. Sunat Atun’un açıklamasının tam metni şöyle:

“Bugünlerde UBP kurultayı ile alakalı yayınlanan anketleri biz de birçok insan gibi hayretle takip ediyoruz. Her zaman ifade ettiğim üzere gerçek anket sandıktır. Belli ki birileri bizden çok korktu ve amaç algı operasyonları ile Sunat Atun’u durdurmak. Burdan bu yolu bizimle yürüyen tüm partililerimize seslenmek istiyorum. Hiç kimse UBP tabanının hür iradesini ipotek altına alamayacaktır. İstedikleri kadar anket yayınlasınlar, hiç birşey Allah’ın izniyle ne bizi ne de bizi bağrına basan partililerimizi durduramayacaktır…”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş - 5 yıl önce
işin zor kolay gelsin :)