banner913
banner932
banner1012

Başbakan Erhürman, Çankaya köşkünde

banner1020

banner974
Başbakan Erhürman, Çankaya köşkünde

banner971

Başbakan Tufan Erhürman, ilk resmi ziyaretini gerçekleştirdiği Türkiye’de Başbakan Binali Yıldırım tarafından Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşılandı.

Erhürman, İstiklal Marşı’nın çalınmasıyla başlayan törende Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Tören Taburu'nu selamladı.

İki ülke heyetlerinin takdiminin ardından Yıldırım ve Erhürman, Çankaya Köşkü'nün merdivenlerinde tokalaşarak basına poz verdi.

Törende, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Türkiye Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, KKTC'nin Ankara Büyükelçisi Fazıl Can Korkut, TC Başbakanlık Müsteşarı Fuat Oktay, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Ümit Yalçın ile diğer ilgililer de hazır bulundu.

TC Başbakanı Yıldırım, baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından Tufan Erhürman onuruna Çankaya Köşkü'nde öğle yemeği verecek.

Görüşmelerde ikili ilişkiler, Türkiye ile KKTC arasındaki yakın iş birliğinin daha da geliştirilmesine yönelik konular ve Kıbrıs meselesine ilişkin son gelişmeler ele alınacak

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.