banner913
banner932
banner1012

"Arazi iddiaları gerçek dışı"

banner1020

banner974
"Arazi iddiaları gerçek dışı"

banner971

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, bugün yerel bir gazetede yer alan haberde iddia edildiği gibi söz konusu bölgede şahsına ait veya  söz konusu kişilerle ortak arazisi olmadığını, böyle bir arazi alma girişimi de bulunmadığını belirtti.

Siber yazılı açıklamasında, bugün  yerel bir gazetenin manşetinden yayımlanan ve aynı gazeteyi kaynak gösterip bazı internet sitelerinde da yer verilen “Gece rahat uyuyabiliyor musunuz” başlıklı haberle ilgili, hem bulunduğu görev, hem de halka duyduğu saygıdan dolayı açıklama yapma gereği hissettiğini belirtti.

GERÇEK DIŞI HABER…

Temiz siyaseti, hesap verilebilirliği, hak ve adalet ilkelerine, sosyal adalete ve etik değerlere saygıyı her zaman ön planda tutmayı hedef edindiğini ifade eden Siber, kimler tarafından,  ne maksatla yapıldığını bilmediği gerçek dışı haberi üzüntü ve şaşkınlıkla okuduğunu vurguladı. 
Siber açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün yayımlanan ve şahsımı ilgilendiren haberin tamamen gerçek dışı olduğunu kamuoyunun bilgisine getirir, bu haberi yayımlayan gazete ve devamında kaynak gösterip yayımlayan haber kuruluşları için tekzip yayımlamaları konusunda girişim başlatıldığını belirtmek isterim.
Konuyla ilgili yasal hakkım mahfuzdur.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.