banner913
banner932
banner1012

Akıncı, yarın Derinya'da incelemeler yapacak

banner1020

banner974
Akıncı, yarın Derinya'da incelemeler yapacak

banner971

 Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, kara sınır kapısı açma çalışmaları devam eden Gazimağusa bölgesindeki Derinya’da yarın incelemelerde bulunacak.

Cumhurbaşkanı Akıncı, 3 yıl önce alınan kararla Kuzey ile Güney Kıbrıs arasında yeni geçiş noktaları olacak Lefke bölgesindeki Aplıç’ı da geçen cumartesi ziyaret etmişti.

Akıncı, Aplıç'ta yaptığı açıklamada, hem Aplıç’ın, hem de Derinya’nın açılması için çalışmaların hızlandırılması ve tamamlanması arzusunu ifade etmiş ve Kıbrıs Türk tarafının tüm kesimleriyle aynı görüşte olduğunu vurgulamıştı.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Aplıç’taki inceleme sırasında Güney Kıbrıs’taki yetkililere ve projeyi yürütenlere “çalışmaları hızlandırın çağrısı” yapmıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.