banner913
banner932
banner1012

Akıncı, Londra'da önemli temaslarda bulunacak

banner1020

Cumhurbaşkanı Akıncı, İngiltere’deki Kıbrıs Türk toplumu ile bir araya gelerek, Kıbrıs müzakereleri ve güncel gelişmelerle ilgili bilgi verecek

banner974
Akıncı, Londra'da önemli temaslarda bulunacak

banner971

 Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, bugün Londra’ya gidiyor. Akıncı, Londra’ya gitmek üzere bu sabah KKTC’den ayrıldı.
Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Akıncı, İngiltere’deki Kıbrıs Türk toplumu ile bir araya gelerek, Kıbrıs müzakereleri ve güncel gelişmelerle ilgili bilgi verecek.
Cumhurbaşkanı Akıncı’nın yarın Birleşik Krallık Parlamentosu’nda KKTC Dostluk Grubu’nun düzenlediği toplantıda konuşma yapması bekleniyor. 
Cumhurbaşkanı Akıncı, Perşembe günü ise, İngiltere’de faaliyet gösteren sivil toplum örgüt temsilcileri ve Kıbrıslı Türklerle, Kıbrıs çözüm müzakereleriyle ilgili sürecin ve güncel gelişmelerin ele alınacağı konferansta bir araya gelecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.