banner913
banner932
banner1012

Akıncı-Lacroix 'le fikir alış-verişinde bulundu

banner1020

banner974
Akıncı-Lacroix 'le fikir alış-verişinde bulundu

banner971

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri'nin Barış Gücü Operasyonlarından Sorumlu Yardımcısı Jean-Pierre Lacroix'i, Kıbrıs konusunda gelinen son aşamayla ilgili bilgilendirdi ve BM Barış Gücü’yle ilgili Kıbrıs Türk tarafının görüşlerini iletti. 
Akıncı-Lacroix görüşmesi 45 dakika sürdü. Görüşmenin ardından Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Elizabeth Spehar’ın da eşlik ettiği Lacroix’le ayrıca, güven artırıcı önlemlerin geliştirilmesiyle ilgili de fikir alışverişinde bulunduğu belirtildi.
Açıklamaya göre Akıncı, BM Sekreteri'nin Barış Gücü Operasyonlarından Sorumlu Yardımcısı Jean-Pierre Lacroix'le görüşmesinde, Kıbrıs Türk tarafının Kıbrıs'taki Birleşmiş Milletler Barış Gücü (UNFICYP) ile ilgili görüşlerini de dile getirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.