banner913
banner932
banner1012

"Acil önlem alınmazsa vatandaş ciddi zarar görecek"

CTP Milletvekili Asım Akansoy döviz kurlarındaki yükselişe dikkat çekerek "Döviz borcu olanlar, dövizle kira, kredi ödeyenler inim inim inlerken sağlam ekonomik tedbirler almak yerine hükümet aday adaylarını meyhaneye götürmekle meşgul…” diye sitemini paylaştı

banner974
"Acil önlem alınmazsa vatandaş ciddi zarar görecek"

banner971

CTP Milletvekili Asım Akansoy sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak artan döviz kurları karşısında vatandaşın zarar göreceğine dikkat çekti. Özellikle sterlin üzerinden kredi borcu olan ve kira ödeyen vatandaş sayısının yüksek olduğuna dikkat çeken Akansoy’un açıklamasının tam metni şöyle:

“Bir ülke için en tehlikeli gelişme siyasetin gündemi ile vatandaşın gündeminin tamamen farklı olmasıdır. Siyaset ufak seçim hesapları yaparken vatandaşın yaptığı hesap geçim hesabı… Sterlin’in 5,01 olması bu ülkede özellikle orta sınıfın tepe taklak olması demektir. Döviz borcu olanlar, dövizle kira, kredi ödeyenler inim inim inlerken sağlam ekonomik tedbirler almak yerine hükümet aday adaylarını meyhaneye götürmekle meşgul…”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asff - 6 yıl önce
Hayvanlar bile daha vijdanlıdır