banner913
banner932
banner1012

2018 Yılında Tekrar Çekilecek 17 Efsane Film

banner1020

Kelimenin tam anlamıyla geçmişten günümüze filmlerle karşınızdayız. Listeye eklediğimiz filmlerin hepsi kesinlikle çekilmelidir demiyoruz. Keşke bazıları tadında bırakılsa. Ama bazı filmler de var ki filmlerdeki karakterleri tekrar izlemek isteriz. Aslan Kral’ı sevmeyen var mıdır mesela, biz çok seviyoruz. 2018 yılında tekrar çekileceği hatta belki de şu sıralarda çekilen filmleri merak ediyor muyuz? O zaman sizi şöyle alalım.

banner974
2018 Yılında Tekrar Çekilecek 17 Efsane Film

banner971

1. Mary Poppins

1.Marry Poppins
Walt Disney stüdyolarının 1964’de çekilen filmi Mary Poppins, filmin kendi isminde de olduğu gibi 2018’de Mary Poppins Returns ismiyle sinemalarda olacak. Film, Sihirli güçlere sahip bir bakıcı kadının bakımsız iki çocukla ilgilenmesi ve babalarıyla arasında olan yakınlaşmayı konu alıyor. Yeni çıkacak filde Mary Poppins karakterini Emily Blunt canlandırıyor. Usta oyuncu Meryl Streep yardımcı kadın oyuncu olarak bu filmde.

2. Commando ( Komando )

2.Commando
Fox stüdyoları Commando filminin haklarını 5 sene önce satın aldı. Uzun zamandır bu projeye hazırlanan ekip 21. Yüzyıl Komandosunun daha farklı olacağı konusunda kendinden emin. Film hakkında şimdiye kadar bildiklerimizden en önemlisi ise başrolde Arnold Schwarzenegger’in olmadığı. Bizce filmde bir cameosu olur en azından. Sonuçta koskoca eski Commando.

3. The Wild Bunch ( Vahşi Kasaba )

3.The Wild Bunch
1969 yapımı olan bu western klasiği film için Will Smith kollarını sıvadı. Daha önceki komedi filmini saymazsak Smith’in ilk western filmi olacak. Tam bir klasik western filmi olan Wild Bunch’da silahlar konuşacak.

4. The Police Academy ( Polis Akademisi )

4. Police Academy
Bir dönem tüm dünyayı kendine hayran bırakan ve çıktıktan sonra renkli karakterleri ve eğlenceli konularıyla polis akademisi geri dönüyor. Ülkemizde polis akademisinden esinlenerek yapılan film pek başarılı olmasa da bu yeni gelecek filmden ümitliyiz. Hollywood muhabirlerinden birinin söylediğine göre tüm cast yeniden düzenlenecek. Bakalım bu yeni oyuncular güldürecek mi.

5. The Birds ( Kuşlar )

ORG XMIT: *S0418250297* Tippi Hedren in Alfred Hitchcock's 'The Birds' Email: ewade@dallasnews.com Phone: 1423 OrigName: 1161890345_0648339001161890345_0.JPG Name: Birds1.JPG Byline: Universal Pictures Submitter: erin Timestamp: 2006-10-26 14:19:05 Section: QUICK_NQ 10272006xQUICK 10072010xGUIDEDAILY 10062011xBRIEFING
Alfred Hitchcock’un efsaneler arasına girmiş olan filmi Kuşlar 2018’de tekrar herkesi ürpertmeye geliyor. Michael Bay’in yapımcılık için soyunduğu filmin başrolü belli, Naomi Watts. Hollanda doğumlu yönetmen Diederik Van Rooijen bu önemli geri dönüşte olacak. En son 1998 yılında Hitchcock’un Psycho filmi tekrar çekilmişti ve başrolünde Vince Vaughn vardı.

6. Memento

6. Memento
Christopher Nolan’ın çıkış yakaladığı bu, izlerken çoğumuzun not alma ihtiyacı duyduğu kafaları karıştıran harika film Memento, 2018’de geri dönecekler arasında. Filmin hakları Newmarket Films’e ait. 2009 yılında Exclusive Media Group Newsmarket Films’i satın aldı ve Memento’yu tekrar çekmek için kolları sıvadı.

7. The Invisible Man ( Görünmez Adam )

7. The Invisible Man
Dünyanın ilk bilim kurgu film örneklerinden biri olan görünmez adam 1933’de çekilmişti. Çılgın bir profesörün bulduğu formülle görünmez olduktan sonra işlediği cinayetleri anlatıyor. Bu çılgın profesör rolü için uygun görülen isim Johnny Depp olmuş. Bu rolünde altından çok iyi bir şekilde kalkacağına eminiz.

8. A Star Is Born ( Bir Yıldız Doğuyor )

8. A Star Is Born
Aslında çok eskiye dayanan bu filmin ilk örneği 1937’de çekilmiş. Çok beğenilmiş olsa gerek daha sonra 1954 ve 1976 yılında tekrar çekildi. Bradley Cooper ile Lady Gaga bir araya geldi ve 3. Kez yeniden çekmek için kameranın karşısına geçtiler. Hatta setten ilk fotoğraflar ortaya çıktı. Lady Gaga’nın bir star gibi doğacak mı izleyeceğiz.

9. Grinch

9. Grinch
Önce 1966 yılında orijinal olarak çekilen bu film tekrar çekildiğinde başrolünde Jim Carrey vardı. Yıllar sonra geri gelen yılbaşından nefret eden Grinch’e bu sefer can verecek oyuncu Benedict Cumberbatch. Animasyon olarak beyaz perdeye aktarılacak film 2018’in kasım ayında çıkacak. Hobbitteki ejderha performansının nasıl çekildiğini youtubedan izleyen hayranları bir kez daha hayran olmuştu.

10. Peter Pan

10. Peter Pan
Hiç büyümeyen çocuk Peter Pan ve maceralarını herkes çok sevmişti. İlk film 1953’de çekilmişti. Daha sonra Robin Williams ve Dustin Hoffman’lı Hook filmi ve ardından Peter Pan’ın eleştirmenler tarafından beğenilmeyen 2003’deki filminden sonra çekilecek olan film riskli bir halde. Robin Williams’ın harika performansından sonra kim olursa sevmek çok zor…

11. The Batman

11. Batman
Yıllara meydan okumuş süperkahraman Batman yepyeni bir isimle beyaz perdeye aktarılıyor. The Batman. Evet yanlış duymadınız. Ben Affleck filmin yönetmenliğini yapacaktı fakat vazgeçti. Bundan önce yapılan Ben Affleck’in Batman’i oynadığı filmler tartışmalar yaratmıştı bazı hayranları tatmin ederken bazılarının nefretini kazanmıştı. Bu yapımla karakterin ilk kez solo filmini 2018’de izleyeceğiz. Bakalım neler olacak.

12. Alaaddin

12. Alaaddin
Tarzıyla fark yaratan yönetmen Guy Ritchie Alaaddin’in maceralarını bize izletecek. Will Smith’in Genie rolünde olacağı dedikodu olarak yankılandı.

13. The Matrix

13. The Matrix
Çıktığında piyasaları altüst eden efsanevi film Matrix geri dönüyor. Bize sorarsanız her film yeniden çekilmemeli elbette. Bazı şeyler tadında bırakılmalı fakat bazı yapımcıların ekonomik kazanç elde etme isteğine güzel filmler alet olabiliyor. Keanu Reeves başrolünde olduğunda herkesin benimsediği bu filmin tekrar çekilmesi iyi bir fikir olmayabilir. Önümüzdeki seneyi heyecanla bekliyoruz. Bakalım gülecek miyiz, ağlayacak mıyız.

14. Nightmare in Elm Street ( Elm Sokağında Kabus )

14. Nightmare In Elm Street
Korkunun simgeleşmiş karakteri Fred Krueger’in -tekrar- geri dönüşü 2018’de olması muhtemel haberlerden. Daha önce 2010’da yeniden çekilmek için çalışmalara başlanmıştı fakat bunun sağlıklı bir karar olmadığını hazırlıklar sırasında farkedildi ve iptal edildi. 2018’de tekrar deneneceği üzerine haberler çıktı. Zorlamamak gerek bizce.

15. Terminator

15. Terminatör
Robot mu insan mı olduğu anlaşılmayan karakter terminatör bir zamanlar herkesin şiddet yanlısı kişiler için benzetmelerine özne olmuştu. James Cameron Deadpool’un yönetmeni ile bir araya geldi ve bu film hakkında ne yapabiliriz diye düşündüler. En azından çıkan haberler bu şekilde. İşin içinde Deadpool’un yönetmeni varsa mizahi yön konusunda bir gelişme mi olacak diye düşünmemek elde değil.

16. White Man Cant Jump ( Beyaz Adamlar Zıplayamaz )

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 91
Basketbol severlerin zaten izleyince çok seveceği filmlerden biri olan Wesley Snipes ve Woody Hareldson’ın başrollerde olduğu beyaz adamların smaç basamadığını ifade etmek için kullanılan ” White Man Cant Jump ” 2018’de geri dönüyor. Hem de beyaz adamların zıplayabildiğini kanıtlayarak. NBA oyuncularından Blake Griffin filmin oyuncuları arasında. Geri dönüş ismi belki de ” White Man Can Jump ” ( Beyaz adamlar zıplayabilir ) olmalı. Siz ne dersiniz?

17. Lion King ( Aslan Kral )

Lion King
Müzikleriyle, seslendirmesiyle animasyon olsa da birçok yetişkini de kendine bağlayan animasyonların kültü olan Aslan Kral 2018 geri dönecek gibi gözüküyor. Umarız yeni şarkılarla yeni karakterlerle izleyebiliriz. Müzikal havasında giden bu filmde özlediğimiz karakter Simba’yı görmek hepimize iyi gelecektir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.