banner913
banner932
banner1012

Serdarlı'da tehlike çanları çalıyor


ibrahim DALOĞLU

ibrahim DALOĞLU

Okunma 15 Şubat 2015, 12:56

 

Süper Ligde iki tecrübeli takımın Serdarlıdaki mücadelesinden sezonun ilk devresinde olduğu gibi beraberlik çıktı.

Özellikle ev sahibi Serdarlı mutlak galibiyet parolasıyla başladığı karşılaşmadan beraberlikle ayrılması tehlike çanlarının çalmaya başlaması anlamına geldi. Özellikle B.Bağcılın dün lider Yenicamiyi mağlup etmesi sonrasında play-out çizgindsen uzaklaşması sonucunda Serdarlının play-out hattındaki yerinin daha da keskinleşmesi anlamına geldi.

Yeni Boğaziçi ise dün Serdalı karşısında aldığı bir puanla üst sıralarda kalma hedefine bir adım daha yaklaşmış oldu.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Lapta karşısında seyrettiğim Y.Boğaziçi takımı ile bu hafta Serdarlı karşısında izlediğim Y.Boğaziçi arasında oldukça büyük fark vardı. Kendi evinde oynadığı maçta pozisyon üretmekte zorlanan defansta ise hatalar yapan Y.Boğaziçi takımı,  dün ise ilk 20 dakika sonrasında ne yapmak istediğini bilen topu ayağa oynayan ve etkili ataklar yapan bir takım görüntüsü verdi.  Bunda belki de en önemli etken ileri uçta Mehmet Çilin gösterdiği etkili oyun ve orta alanda Adem ile Abdullahın istekli oyunları etkili oldu.

Defans hattında ilk 20 dakikada zor anlar yaşayan Y.Boğaziçi takımı daha sonra toparlayarak neredeyse hiç pozisyon vermeyerek alınan 1 puana katkı koydu. Özellikle 2. devrede ağırlaşan saha koşullarına rağmen oyundan düşmeyen Y.Boğaziçi takımı ligde rahat bir şekilde kalabileceğinin sinyalini vermiş oldu.

Öte yandan Serdarlı takımı tam kadro ve iyi bir yedek kulübesi olmasına karşın ne yapmak istediğini bilmeyen oyuncular kümesi görüntüsü verdi.

Geçtiğimiz haftalarda etkili oyun sergileyen özellikle Ümit ile Kabore dünkü maçta pek varlık göstermezlerken, orta alandaki burak dışında diğer futbolcuların pozisyon üretme konusunda Serdarlıya katkı yapamaması sonucun 1-1 eşitlik olmasına bir etkendi.

 

Son olarak maçın hakem üçlüsüne değinecek olursak orta hakem Mehmet Sezenerin maç boyunca pozisyonlara yakın oluşu ile yerinde kararlar vermesi  buna yan hakemlerinde doğru bayraklar kaldırması ile iyi bir maç yönetti. Son olarak Kaboreye de verdiği kırmızı kart yerindeydi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.