banner913
banner932
banner1012

Satrançta federasyon – bakanlık işbirliği

banner1020

Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu, Anaokul ve İlkokullarda satranç eğitimi konusundaki düşüncelerini, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu'na aktardı

banner974
Satrançta federasyon – bakanlık işbirliği

banner971

Ahmet ASLIM
Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu (KKSF) başkanı Doç. Dr. Hasan Samani, Asbaşkanı Arsoy Azak ve yönetim kurulu üyesi Tolga Öztürk, KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette, federasyonun faaliyetleri hakkında bilgi verilirken, özellikle Anaokul ve İlkokullarda satranç eğitim faaliyetlerinde federasyon ile bakanlığın işbirliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu tarafından, Nazım Çavuşoğlu'ndan Kıbrıs Türk Satranç Kültürü ve Tarihi Projesi'nin hayata geçirilebilmesi için destek istendi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.